سمپاشی منزل در تهران

۲۲ بازديد
در حال حاضر یکی از اقدامات اصلی برای مقابله با حشرات و جانوران موذی استفاده از سموم شیمیایی است. در عین حال افرادی هستند که خودشان سموم را از داروخانه ها می خرند و بدون رعایت دوز مصرفی یا رعایت دستورات نادرست از آن استفاده می کنند و با این کار علاوه بر آسیب رساندن به سلامتی افراد خانه، حشرات آنها را در برابر این سموم مقاوم می کنند. شرکت سمپاشی جنوب تهران  به شرکت خدماتی ماداکتو مراجعه کنید.

گاهی ریختن این سموم در چاه فاضلاب باعث بیماری و از بین رفتن میکروارگانیسم های موجود در چاه می شود و به محیط زیست آسیب می رساند. بسیاری از سموم موجود در عطاری ها و سم فروشی های نامعتبر سموم گیاهی پایین و دارای مواد دکلره هستند که تا 40 سال در محل باقی می مانند و از خانواده D.D.T محسوب می شوند که بسیار خطرناک است.


سمپاشی موش در تهران روی لینک کلیک کنید

https://madaktoservice.com/spraying-mice/


تا چند سال پیش مسئولیت صدور مجوز فعالیت شرکت های سموم دفع آفات بر عهده وزارت جهاد کشاورزی بود که این امر به وزارت بهداشت محول شد و در حال حاضر این مجوز از سوی معاونت بهداشتی علوم پزشکی صادر می شود. دانشگاهها. این مجوز از سوی وزارت بهداشت تنها برای 4 رشته حشره شناسی و مبارزه با حشرات ناقل، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای و گیاه شناسی که اقدام به تاسیس کار سمپاشی می کنند و برای بازرسان بهداشتی پس از انجام آزمایش، بازدید از تجهیزات و محل و پس از تایید سم مورد استفاده، مجوز 2 ساله برای مدیر فنی شرکت صادر می شود که باید پس از 2 سال تمدید شود.

لازم به یادآوری است که برای این کار باید از شرکت های سم پاشی مورد تایید وزارت بهداشت کمک گرفت و بعد از سمپاشی چند ساعت خانه خالی باشد تا بخارات و ذرات موجود در سوسپانسیون سم از بین برود.

سم تا زمانی که خیس باشد می تواند باعث مسمومیت شود. به همین دلیل توصیه می شود کودکان زیر 6 سال، زنان باردار، افراد مبتلا به بیماری های ریوی، قلبی، کلیوی، آلرژی و پوستی هنگام سمپاشی و تا 48 ساعت پس از آن در منزل حضور نداشته باشند.

همچنین نیازی به جمع آوری وسایل منزل نیست. تخت ها را در معرض آفتاب و هوای آزاد قرار دهید. پس از سمپاشی و بازگشت به منزل، در و پنجره ها باید باز شوند تا احتمال بروز مشکلات تنفسی از بین برود.

نکات مهم در سمپاشی حشرات
سمپاشی حشرات کاری است که باید انجام شود تا از شر این موجودات مزاحم در امان بمانید. به خصوص با شروع فصل تابستان همه ما متوجه وجود حشرات مضر مانند سوسک، پشه، مورچه و مگس در داخل خانه یا در حیاط و آپارتمان می شویم و مطمئنا این موجودات به داخل خانه راه پیدا می کنند.

این موجودات مزاحم حتی از طریق فاضلاب وارد خانه می شوند و علاوه بر ظاهر نامناسب، حاوی آلاینده ها و مواد حساسیت زا هستند که به ویژه برای کودکان، سالمندان، زنان باردار و بیماران ریوی خطرناک است. تحقیقات نشان داده است که سوسک ها باکتری های ناشی از اسهال، وبا و حتی حصبه را حمل می کنند و آنها را از فاضلاب به خانه ها می برند. علاوه بر این، سوسک‌ها حامل تخم‌های کرم‌های انگلی هستند که ورود آن‌ها به خانه مشکلات جدی برای سلامت انسان به همراه خواهد داشت.

برای از بین بردن این آفات و بیماری هایی که ایجاد می کنند، سم پاشی علیه آنها اجتناب ناپذیر است، اما موارد مهمی در سمپاشی حشرات وجود دارد که همه ما باید مراقب آنها باشیم زیرا خود سموم می تواند به حشرات آسیب برساند. به درستی استفاده نمی شود و خانواده مضر است و حتی باعث مسمومیت می شود.

اولین کاری که باید هنگام سمپاشی حشرات انجام دهید این است که در مورد اشکالاتی که شما را آزار می دهد با یک متخصص سمپاش مشورت کنید. سپس از او نکات ایمنی سمپاشی را بخواهید تا بتوانید با خیال راحت محل را اسپری کنید و از شر حشرات مزاحم خلاص شوید. همچنین در نظر بگیرید که سم چقدر در محل مورد نظر باقی می ماند تا خود را مسموم نکنید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.