بررسی تلویزیون های اولد

۱۷ بازديد

مزایا و معایب تلویزیون های قدیمی؛ از آنجایی که تلویزیون‌های OLED به نور پس‌زمینه نیاز ندارند، وزن آن‌ها بسیار کمتر از رقبای LCD خود بوده و بسیار نازک‌تر هستند. تلویزیون OLED رنگ مشکی تیره تری را نمایش می دهد. دارای کیفیت 4k و قابلیت HDR برای ارائه نسبت کنتراست بالاتر و وسعت رنگ گسترده تر از استاندارد قدیمی (SDR). برای خرید تلویزیون اولد به مرکز فروش تلویزیون در تهران مراجعه کنید.

با ارائه زاویه دید 180 درجه، می توانید تلویزیون نشت قدیم را تماشا کنید و تصاویر با کیفیت آن را از هر طرف خانه ببینید. مصرف کم انرژی و مواد اولیه: از مواد سبز ساخته شده اند و دفع آنها ضرر کمتری برای محیط زیست دارد. تلویزیون‌های OLED با نرخ تازه‌سازی سریع، تاری حرکت را کاملاً از بین می‌برند و برای تماشای محتوای سریع عالی هستند.


برای خرید اقساطی تلویزیون سونی در تهران میتوانید به فروشگاه سونی شهراد در جمهوری مراجعه کنید.  

مزایای تراکم پیکسلی با وضوح بالا
مزایا و معایب تلویزیون های قدیمی؛ OLED ها تراکم پیکسلی بالایی دارند و مصرف کنندگان آن را با تجربه بهتری می بینند. تلویزیون قدیمی تا 180 درجه زاویه دید دارد که پیکسل های آن نیازی به نور پس زمینه ندارند. ویژگی‌های نمایشگر که بهتر از پیکسل‌های موجود هستند، ارزش این فناوری را برای مصرف‌کنندگان افزایش می‌دهند و بنابراین برای رشد بازار جهانی تلویزیون‌های OLED حیاتی هستند.

معایب تلویزیون های OLED
مزایا و معایب تلویزیون های قدیمی؛ در روشن ترین حالت ممکن، تلویزیون های OLED رقابت را به تلویزیون های LCD واگذار می کنند. تلویزیون‌های OLED ال‌جی با شدت 700 تا 800 نیت در روشن‌ترین حالت ممکن روشن می‌شوند. این زمانی است که روشنایی تلویزیون های LCD بین 1400 تا 1500 نیت است. یکی از معایب عجیب تلویزیون های OLED این است که رنگ های آن ها به طور پیش فرض کالیبره نشده است. حتی اگر دو تلویزیون OLED از یک شرکت را با یک مدل بررسی کنید، متوجه خواهید شد که دقت رنگ پیش فرض آنها با یکدیگر متفاوت است. به نظر می رسد پنل های OLED به دلیل ماهیتشان نمی توانند با دقت رنگ یکسانی تولید شوند. بنابراین، در خط تولید تلویزیون OLED، دقت رنگ هر پنل با پنل دیگر متفاوت است. ظاهراً از نظر طیف رنگی (گستره رنگ) ال سی دی ها با فناوری نقاط کوانتومی قادر به تولید رنگ های بیشتر و دقیق تری نسبت به OLED هستند. فرآیند تولید OLED پیچیده و در حال حاضر گران است. آب می تواند به راحتی به OLED ها آسیب برساند. تلویزیون های OLED در اندازه های کوچک تولید نمی شوند: 55 اینچ محبوب ترین تلویزیون در بین سایزهای تولید شده است که به طور کلی برای یک اتاق 30 متری یا بیشتر مناسب است. اگر به دنبال تلویزیونی با اندازه نمایشگر کوچکتر هستید، قطعا باید از تلویزیون های قدیمی خودداری کنید.

طول عمر مورد استفاده در تلویزیون های OLED
OLED های آبی در مقایسه با نمایشگرهای LCD و LED که به طور مطلوب بین 55000 تا 66000 ساعت دوام می آورند، عمر کوتاهی دارند - حدود 15000 ساعت. اگرچه سازندگان سرمایه گذاری زیادی روی تحقیق و توسعه می کنند، اما نمایشگرهای OLED آنها هنوز هم نسبت به رقبای خود ساعات خروجی کمتر و عمر طولانی تری دارند. یکی از مسائل مهم در کاهش طول عمر مواد OLED، تخریب است که به دلیل تجمع مراکز نوترکیبی غیر رادیواکتیو و لومینسانس خنک کننده در ناحیه انتشار رخ می دهد.

هزینه بالای تولید
مزایا و معایب تلویزیون های قدیمی؛ صفحه نمایش های OLED هنوز به طور گسترده در بازار موجود نیستند و دستیابی به مقیاس های بزرگتر برای سازندگان دشوار و گران است. علاوه بر این، تولیدکنندگان پنل های OLED برای فرآیند تولید به تجهیزات و تکنولوژی پیشرفته ای نیاز دارند که بدیهی است، قیمت تلویزیون های OLED در مقایسه با تلویزیون های LED معمولی بالا است. حتی اگر می خواهید یک تلویزیون قدیمی را با تخفیف شگفت انگیز تهیه کنید، باز هم قیمت این تلویزیون ها از قیمتی که برای تلویزیون های LED خواهید پرداخت، بالاتر است. مثلا یک تلویزیون حرفه ای قدیمی (LG B7V) در مقایسه با تلویزیون 55 اینچی 4K ال جی (LG Sj850V) که کیفیت تصویر بالایی دارد حدود دو میلیون تومان تفاوت قیمت دارد.

تلویزیون های OLED در اندازه های کوچکتر از 55 اینچ تولید نمی شوند
مزایا و معایب تلویزیون های قدیمی؛ اولین تلویزیون OLED شرکت سونی بود که در سال 2008 با سایز 11 اینچ معرفی شد. اما این تلویزیون به صورت تجاری وارد بازار نشد و بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت. از آن زمان، تلویزیون های قدیمی با این اندازه دیگر در دسترس نیستند. تلویزیون 55 اینچ محبوب ترین تلویزیون در بین سایزهای تولید شده است که عموما برای اتاق های 30 متری یا بیشتر مناسب است. اگر به دنبال تلویزیونی با اندازه صفحه نمایش کوچکتر هستید، قطعا باید از تلویزیون های قدیمی خودداری کنید. از آنجایی که تلویزیون های OLED در اندازه های بزرگتر از 55 اینچ ساخته می شوند، ممکن است تلویزیون 49 یا 43 اینچی مورد نیاز خود را در بین تلویزیون های قدیمی پیدا نکنید. احتمالا دلیل عدم تولید تلویزیون های قدیمی برای سایزهای کوچکتر از 55 اینچ به هزینه بالای این کار و تاثیر کم در سایزهای کوچک برمی گردد. در هر صورت، این گزینه می‌تواند بر معایب تلویزیون‌های قدیمی‌تر بیفزاید، زیرا اگر به تلویزیون 43 اینچی نیاز دارید، ممکن است مجبور شوید تلویزیون قدیمی‌تری بخرید، یا اگر تلویزیون قدیمی‌تری می‌خواهید، چاره‌ای جز انتخاب یک تلویزیون بزرگ‌تر ندارید. یکی تلویزیون. .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.