وکیل سرقت در تهران مسلط به تمامی راه های اثبات جرم و بی گناهی

۲۳ بازديد
 وکیل سرقت به فردی گفته می شود که اطلاعات کافی از مواد و قوانین حقوقی ایران داشته باشد و در صورت قبولی پرونده، در دادگاه به دفاع و احقاق حقوق موکل خود می پردازد. در صورت نیاز به وکیل سرقت در تهران جهت گرفتن وقت مشاوره با شماره
91016668-021
داخلی 12
با ما تماس بگیرید. در مطلب زیر به معرفی بهترین وکیل سرقت در تهران و شرح جرایم سرقت می پردازیم.

معرفی بهترین وکیل سرقت در تهران
دزدی یعنی سرقت عمدی مال دیگری (مال دیگری) که در هر جایی ممکن است اتفاق بیفتد، می تواند سرقت کیف پول در خیابان یا طلا و جواهرات گرانبها در منزل یا حتی اینترنتی و غیره باشد، اگر چنین است. اگر اتفاقی برای شما افتاده است، باید بلافاصله قبل از انجام هر کاری با کلانتری محل خود تماس بگیرید و پس از گزارش پلیس از ملاقات با اموال مسروقه و یافتن سارق و مظنون پرونده، می توانید با یک وکیل سرقت در تهران که همه چیز را در اختیار دارد تماس بگیرید. وسیله اثبات جرم و برائت غالب است، مشاوره بگیرید یا پرونده خود را برای دفاع به او ارائه دهید و حتی اگر فردی تهمت زده باشد، می توانید از مشاوران حرفه ای یا وکلای افترا در تهران مشاوره بگیرید.

وکیل تهدید در تهران روی لینک کلیک کنید.
https://moeidgroup.com/article-detail/61/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%82%D8%B5%D8%A7%D8%B5-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84

رئیس اداره امور کیفری جرایم علیه مال جناب آقای حمید سرخیلی یکی از بهترین وکلای دادگستری تهران می باشد که با سالهای درخشان خود در اثبات بسیاری از جرایم از جمله کلاهبرداری، فروش مال غیر مال و مسائل خانوادگی می تواند کمک شایانی نماید. شما از پرونده های حقوقی مرتبط دفاع می کنید دزدی و سرقت را همراهی کنید.
در کلیه موارد مربوط به سرقت، سارق (کسی که مال را دزدیده است) باید مال مسروقه را به صاحب اصلی آن برگرداند و در صورت موجود نبودن اصل باید قیمت آن را بپردازد. ، و قیمت مال مسروقه بر اساس قیمت روز تعیین می شود. سارقان انگیزه های مختلفی برای سرقت اموال دیگران دارند، انگیزه برخی از سارقان فروش اموال مسروقه و گرفتن پول است.

برخی از سارقان نیز برای ارتکاب جرایم خاصی مانند سرقت خودرو و استفاده از آن برای آدم ربایی یا قاچاق مواد مخدر یا ارتکاب جرایم دیگر، سرقت می کنند. انگیزه برخی سارقان استفاده از وسایل سرقتی است. بنابراین پس از وقوع سرقت، سارق یا سارقان قصد نقد این کالا را دارند و غالباً هدف از سرقت، تحصیل و به دست آوردن پول است.
قانون تکلیف هرکسی را که اموال مسروقه را بفروشد، بخرد یا پنهان کند، روشن کرده است. بنابراین، کسانی که آگاهانه این مسیرها را دنبال می کنند باید بدانند که قانون آنها را مجرم می داند.

قانون می گوید هرگونه مداخله در اموال مسروقه، اعم از تجارت یا اختفا، مشروط بر اینکه افراد از سرقت بودن مال آگاه باشند، مجرم است و اگر خریدار، خریدار را تجارت و تجارت خود کرده باشد. فروش کالاهای مسروقه به اشد مجازات محکوم خواهد شد. در این میان شخصی که مال مسروقه را خریده و هزینه آن را پرداخت کرده، خواه این عمل را با علم و آگاهی انجام داده باشد یا نه، باید مال را به صاحبش برگرداند و پولی را که پرداخت کرده است از سارق مطالبه کند.

شرکت در سرقت به عنوان شریک جرم شناخته می شود، یعنی شخصی که به قصد ارتکاب جرم با شخص یا اشخاص دیگری در انجام عملیات مادی فلان جرم شرکت و همکاری می کند.
تعریف سرقت و انواع سرقت (سرقت مسلحانه و ...)
شاید با اندکی گذشت بتوان جرم سرقت را یکی از قدیمی ترین جنایات بشر دانست. که از لحظه تشکیل مال، جرم سرقت نیز ایجاد می شود. در گذشته برای جرائمی از جمله سرقت احکام سنگین و طاقت فرسایی در نظر گرفته شده است.
قانونگذار در ماده 267 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 جرم سرقت را چنین تعریف کرده است:
سرقت عبارت است از سرقت مال متعلق به دیگری، یعنی برای وقوع جرم سرقت، سه رکن سرقت و تصرف در مال مسروقه و متعلق به دیگری نیز باید وجود داشته باشد تا بتوان گفت که دزدی در اینجا اتفاق افتاد
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.