رنگهای ترافیکی یکی از عناصر اساسی و اساسی در سطح جادهها و بزرگراهها محسوب میشوند، بنابراین به دلیل وجود آنها، ضریب ایمنی در سطح جادهها افزایش یافته و به نحوی عبور و مرور وسایل نقلیه در حالت کاملاً منظم و منظم است. راه قاب ممکن شد.
رنگ های ترافیکی انواع مختلفی دارند که هر کدام در شرایط و موقعیت های خاصی مورد استفاده قرار می گیرند و لازم است همیشه مزایا و معایب هر نوع رنگ را بدانید. بنابراین در این مقاله سعی می کنیم تمام رنگ های موجود در این زمینه را به شما معرفی کنیم تا بتوانیم انتخابی نسبتاً صحیح داشته باشیم. برای خرید رنگ ترافیکی به فروشگاه رنگ جمیل مراجعه کنید.
رایج ترین رنگ جاده رنگ اپوکسی و رنگ اکریلیک پایه آب است. هر دو رنگ محصولات سنتی هستند، اغلب ارزان هستند و با استفاده از ماشین آلات و تجهیزات دستی، مانند غلطک یا حتی برس دستی، به راحتی قابل استفاده هستند.
به خاطر داشته باشید که رنگ های اکریلیک در شرایط مرطوب کندتر خشک می شوند. اما از طرف دیگر اپوکسی ها دارای مواد شیمیایی آلی هستند که فرآیند تبخیر در آنها به راحتی ایجاد می شود. نوع دیگری از رنگ های معمولی راه، رنگ MMA یا متیل متاکریلات است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. برای خرید رنگ استخری ضد جلبک به فروشگاه رنگ جمیل مراجعه کنید.
علامت گذاری یا خط کشی جاده را می توان با استفاده از مواد شیمیایی مختلف و همچنین رنگ های سیگنال مختلف در دسترس انجام داد. هر کدام از این رنگ ها به نوبه خود دارای ویژگی های متفاوت و منحصر به فردی هستند که برخی از آنها شامل انعکاس نور، خاصیت عدم لغزش، عملکرد خوب و عمر طولانی می باشد.
موادی که عمدتاً به عنوان رنگ سیگنال برای علامت گذاری خیابان ها و سطوح جاده استفاده می شوند عبارتند از:
رنگ ترافیکی اکریلیک
رنگ ترموپلاستیک
رنگ بر پایه حلال
رنگ هیبریدی مبتنی بر حلال
رنگ آلکیدی
رنگ رزین کلردار بر پایه حلال
رنگ بر پایه آب
رنگ های مبتنی بر متیل متاکریلات
ویژگی ها و مزایای انواع مختلف رنگ سیگنال
همانطور که می دانید رنگ ترافیک در تماس مستقیم با شرایط نامساعد محیط و همچنین تغییر شرایط آب و هوایی فضای اطراف است. بنابراین، نوع فرمولاسیون آن باید طوری تنظیم شود که تحت تأثیر چنین محدودیت های محیطی قرار نگیرد. به همین دلیل این رنگ ها می توانند مقاومت و استحکام لازم را در این شرایط استرس زا داشته باشند.
رنگ جاده معمولاً روی سطوح آسفالت اعمال می شود. این سطوح دارای زبری ساختاری و منافذ بالایی هستند تا رنگ ها بتوانند به این منافذ ریز نفوذ کرده و چسبندگی بسیار خوبی ایجاد کنند. بنابراین بهترین بستر و نوع سطح کف برای این رنگ ها سطوح آسفالتی است.
سایش یکی از اتفاقات رایجی است که می تواند روی سطح رنگ ها رخ دهد. رنگ های مورد استفاده در سطوح جاده ها به خصوص بزرگراه ها برای خطوط ممتد کاملاً ضد سایش بوده و این ویژگی مانع از آسیب طولانی مدت سازه ای آنها می شود.
در زمستان، به دلیل بارش های سنگین برف و تداوم طولانی مدت آن، ممکن است سطح جاده را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین پوششی که به عنوان رنگ راه روی سطح جاده استفاده می شود نه تنها باید در برابر رطوبت مقاوم باشد، بلکه ساختار ضد آب خود را در تماس طولانی مدت با رطوبت حفظ کند.
افزایش دما در اثر تابش مستقیم خورشید یکی از اتفاقاتی است که همیشه در طول روز در سطح جاده ها رخ می دهد. بنابراین رنگ ترافیک می تواند این نوسانات دما و همچنین اشعه ماوراء بنفش خورشید را به خوبی تحمل کند.
رعایت نکات ایمنی در استفاده از رنگ های سیگنال
هنگام پوشیدن این رنگ ها باید مراقب و محتاط بود.
هنگام آماده شدن برای اعمال رنگ جاده از استنشاق بخارات آن خودداری کنید، زیرا این بخارات می تواند به سیستم تنفسی شما آسیب برساند.
تا حد امکان از تماس مستقیم رنگ با پوست بدن و همچنین چشم خودداری کنید زیرا ترکیبات شیمیایی آن با پوست سازگاری ندارد.
در صورت نامساعد بودن شرایط جوی یا باد شدید، استفاده از رنگ را به روز بعد موکول کنید، زیرا وجود باد شدید می تواند ایمنی پروژه را تحت تاثیر قرار دهد.
تمام تجهیزات قابل احتراق، از کوچکترین تا بزرگ ترین، را از محیط رنگ آمیزی دور کنید. همانطور که می دانید حلال این رنگ ها inf است
قابل اشتعال
هرگز این رنگ های تاریخ مصرف گذشته را به دلایل مختلف در زهکشی دور نریزید.
اگر این رنگ بلعیده شد، در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر