در قانون جدید مهریه آمده است که دادگاه ها دیگر مسئولیتی در قبال مطالبات مهریه ندارند و زنان باید از طریق اداره ثبت احوال که زیرمجموعه اداره ثبت اسناد است، مطالبات مهریه و وصول آن را پیگیری کنند. بهترین راه برای وصول جهیزیه داشتن وکیل مهریه است که با تجربه و دانش خود سریعتر این کار را انجام دهد.
در گذشته وصول جهیزیه از طریق دادگاه پیگیری می شد و سه و نیم درصد از ارزش مهریه باید به عنوان هزینه های قانونی پرداخت می شد، اما در حال حاضر این موارد از طریق اجرای احکام ثبت پیگیری می شود و نیازی به پرداخت سه و نیم نیست. نیم درصد از مبلغ مهریه به عنوان هزینه های قانونی. فقط خود شخص و وکیل مهریه آنها می توانند از طریق اجرای احکام ثبتی جهیزیه را پیگیری کنند.
بهترین وکیل مهریه و طلاق در تهران
وکیل مهریه وکیل پایه یک دادگستری است که دانش و تجربه کافی در زمینه خانواده و پرونده های مهریه دارد.
اهمیت پرونده های جهیزیه به دلیل ارزش مالی آن است و عموماً دعوی مالی محسوب می شود.
وکیل جهیزیه باید از جزئیات فراوان پرونده های خانوادگی و مالی آگاهی کامل داشته باشد و دائماً به وکالت مهریه مشغول باشد و وکلایی که فعالیت مستمر و خاصی در این زمینه نداشته اند انتخاب مناسبی نیستند.
چرا که قوانین پیچیده ای که در حوزه رد اموال و مهریه وجود دارد روزانه به روز می شود و این امر نیازمند وکیل مهریه است که روند این پرونده ها را بداند و بتواند در عرض چند روز حکم توقیف دارایی را دریافت کند.
وکیل مهریه در تهران
اگر ساکن تهران هستید و مایل به پیگیری پرونده مهریه خود در تهران هستید باید با وکیل مهریه در تهران که با دادگاه های تهران همکاری می کند تماس بگیرید.
زیرا روال اداری و قضایی هر شهرستان تا حدودی با شهرستان های دیگر متفاوت است و وکیل مهریه در تهران به دلیل حجم بالای مراجعات به مراجع قضایی و از اداره ثبت اسناد و املاک در تهران، آشنایی بیشتری با رویه قضایی و اداری دارد. با توجه به زندگی در تهران و سهولت در رفت و آمد ممکن است پیگیری بهتری نسبت به وکلای ساکن شهرستان داشته باشند.
ثبت شرکت در تهران روی لینک کلیک کنید
تسویه حساب بدون طلاق چیست؟
ماتاراکه در لغت به معنای ترک، جدایی و جدایی است. اگر زن و مرد به صورت توافقی از هم جدا شده باشند ولی هنوز طلاق صوری بین آنها صورت نگرفته باشد، این موضوع در عرف به جدایی معروف است.
حتی گاهی ممکن است زوجین حکم طلاق را صادر کرده و آن را ثبت نکرده باشند. بنابراین وضعیت آنها از نظر قانونی به عنوان ازدواج بدون طلاق شناخته شده است.
طلاق اسلامی چیست؟
از آنجایی که ماترکه به معنای طلاق نیز به کار می رود، در صورت جدایی زوجین شرعی و طلاق ثبت نشده، از این عبارت برای بیان وضعیت آنها نیز استفاده می شود.
در طلاق شرعی، زوجین تمام تشریفات طلاق را انجام می دهند، مانند عقد با حضور دو شاهد عاقل و بالغ و توافقات لازم; اما طلاق به صورت قانونی ثبت نشده است. بنابراین طبق قانون، زوجین همیشه زن و شوهر هستند و تمامی موارد قانونی که در مورد زوج های رسمی اعمال می شود، شامل این افراد می شود.
شرایط شرعی طلاق
شرایطی که از نظر شرع برای صیغه طلاق لحاظ می شود عبارتند از:
حضور دو شاهد عادل، عاقل و بالغ برای صدور حکم طلاق
طلاق با فرمول طلاق شرعی و به درستی
طلاق نهایی در زمان حال
طلاق زمانی که زن حامله یا عادت ماهانه نباشد
ازدواج بدون طلاق در قانون به رسمیت شناخته نمی شود و زوجین باید عواقب آن را بپذیرند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر